Sommerlæsning med Annette W. Godt

Altid er læsetid, men om sommeren er det nu noget ganske særligt. Arbejde og pligter er lagt til side i nogle uger, og jeg glæder mig til at slappe af i syden med bøger, sol og strand – bare tanker herom giver nærmest et lille gys af lykke. Både i flyet på vej på ferie og ikke mindst slængende på en seng få meter fra vandkanten, så er det lydbøger, jeg tyer til, når der skal læses.Anette Wolgenhagen Godt er bibliotekschef i Allerød Kommune og medlem af Danmarks Biblioteksforenings forretningsudvalg.

Min historie. Michell Obamas biografi (2018)
Min Historie er allerede downloadet, og en anbefaling fra en kollega gør, at jeg næsten ikke kan vente med at gå i gang med den: “Jeg er nærmest blevet afhængig af at lytte til Min Historie af Michelle Obama. Det er Ellen Hillingsø, der har indtalt den, og hun har bare en fantastisk stemme, perfekt som den ‘danske stemme’ til Michelle Obama. Historien er virkelig interessant, og jeg kan ikke beslutte mig for, om det er opvæksten, værdier og uddannelse før tiden i Det Hvide Hus eller den både sympatiske og stærke fortælling om livet som præsidentfrue, mor og sundhedsforkæmper, der er det mest fængende ved bogen.” Læs selv.

Kvinden i kahyt 10 af Ruth Ware (2016)
Også en Ruth Ware krimi er klar. Man går aldrig galt med en god krimi, men når det er sommer, så skal det helst ikke være alt for blodigt, og grusomheds-faktoren skruer jeg helst lidt ned i mit valg af læsning. Heldigvis har jeg vildt dygtige kollegaer, som ved præcis, hvad de skal finde til mig, når jeg har brug for en bog med Agatha Christie stemning og helst vil fordybe mig i at gætte på Who Done It. I år bliver det derfor Kvinden i kahyt 10 .

Vesten mod verden af Rune Lykkeberg (2019)
Hvert år lover jeg mig selv at læ-se et større værk, noget der udfordrer de små grå. En af de store klassikere eller noget faglitteratur inden for et særligt emne. I år ligger Rune Lykkeberg klar på natbordet. En bog, der gennem læsninger af blandt andet Harry Potter og The Hunger Games, fortæller den kulturhistorie, som er konteksten for det 21. århundredes politiske konflikter i Vesten, og er en læseoplevelse, jeg ser hen til.

Devil’s Daugther af Liza Kleypas (2019)
Ingen ferie uden en ordentlig omgang eskapisme. Hjernen skal have ro og det klarer Liza Kleypas helt sikkert... Galante herrer, store kjoler og romantik i spandevis vil jeg starte ferien med, for så er der for alvor dømt afslapning.

Rigtig god sommer og rigtig god læselyst!

Danmarks Biblioteksforening

Vartov, Farvergade 27D, 2. sal
1463 København K
Find os på kort
Cookie- og privatlivspolitik

Telefontid: man-fre 10-15
Telefon +45 3325 0935
Fax +45 3325 7900
db@db.dk

SE/CVR: 55618410
VAT: DK55618410
EAN: 5797200048110
Bankkonto: 9056 4585 947 496
Swift: SPNODK22
IBAN: DK4090564585947496

Følg Danmarks Biblioteksforening

Facebook
Twitter
LinkedIn
Direktørens blog